نُشر في الأربعاء 15 فبراير 2012 - 23:56
سر فى قلى السمك زى المطاعم
ازيكم يا قمرات عاملين ايه يارب تكونوا بخير
انا النهاردة جايبلكم طريقة لقلى السمك من غير ما تحرقى الزيت ولا حتى تدخنى الشقة
انتى طبعا بتبلى السمك من جوه بالكمون والملح والثوم والخلط بتاعتك
بصى يا بقا قمر هاتى طبق عميق
وحطى فيه 4معالق دقيق وعليه حبه ميه ونصف ليمونه ومعلقة خل
وفلفل اسود وتربيهم فى بعض حتكون عاملة شبه الزبادى كدا وغطسى السمك على الجنبين بدل الدقيق
وبكدا الزيت مش حيتحرق منك وبعد كدا غطى الصينيه باى حاجة عندك وبكدا الشقة مش حتدخنايه الجمال دهايه الجمال ده
ومش تخافى كدا السمك حيستوى من جوه وحيبقى طرى ومن بره تحمر ويجنن وطبعا بعد القلى ايوه طبعاايوه طبعا
طلعى السمك فى مصفاه وبكدا حيكون مقرمش زى بتاع المطاعم بالطبظ
يلا جربوها يا قمرات وقلولى رايكم
اشوفك على خير